project
Complementing the style of its international-themed facility which provides music, arts, wine from different parts of the world, the façade garden accommodates plants originating from different counties, such as 12-meter palms, agaves, and bougainvillea. In the front garden of a restaurant, we provided rush of greenery in limited space. A tree tunnel and a roundabout route makes people feel the space larger than it is. A water feature is also giving movement to the scene. In the eighth floor, located 30 meters above the ground level, we planted large resort-like plants, which are reflected on mirrors of the chapel, creating dreamy images.
音楽、芸術、ワインを通して世界が旅できるような施設の庭を作らせて頂きました。 施設のテーマに合うように、色々な産地の植物を集め、エントランスに配置。12mのヤシやバショウ、ユズリハ、ブーゲンビリア、リュウゼツランがお客様をお迎えします。また、レストラン前は限られた空間に緑量を多く入れ、樹木のトンネルに天然石の迂回した道を作り、空間を大きく見せ、またわきあげの水盤を作るなどして、場に物語を演出しました。地上30mの8階にも圧倒的な緑量のある庭を作り、リゾート感あふれる植栽が天空のガーデンにふさわしい華やかな雰囲気を醸し出し、チャペルにふんだんに使われた鏡に緑が映り込み、幻想的な風景を作ります。